Boka drömresan till Tanzania och upplev safari

Allt fler vill komma ut och upptäcka världen, det är så mycket vi inte ser i Sverige. Vad sägs om en resa med safari i Tanzania? En resa du aldrig glömmer.

Ingrid hade en vänskapsgrupp som hon hade gått i samma klass som sedan första klass. De var ett väldigt tight gäng som trots avstånd höll en bra kontakt. De hade sen långt tillbaka planerat att när alla var klara med skolan och hade börjat jobba, så skulle de spara inför en drömresa. En resa som de alla skulle göra tillsammans.

Det kom upp några olika alternativ av vart resa skulle gå. Alla var ute efter olika saker, men ändå liknande saker. Till sist hittade de det perfekta alternativet. De fick värme, sol och bad och dessutom en upplevelse utöver det vanliga. Deras destination var till Afrika, i Tanzania.

Safari i Tanzania du aldrig glömmer

Ingrid och vännerna hade något helt otroligt att se fram emot. Under 8 dagar skulle de få uppleva Afrika och få se vilda djur på safari. De åkte i säkra och moderna bilar som tog dem fram längs resan. Med sig hade de en safariguide som visste var djuren skulle befinna sig.

Detta skulle verkligen bli en resa de aldrig skulle glömma. Ett perfekt sätt att spendera tid med sina bästa vänner, det fanns ingen risk att någon inte blev nöjd med resan. Att de dessutom fick allting i ett paket gjorde att resan kändes trygg redan från att de skulle flyga.