Om oss

Utgångspunkten med den här sidan är att vi vill lära oss mer om olika saker. Vi är nyfikna och vetgiriga av naturen och detta innebär att vi alltid är på jakt efter nya kunskaper. Det vi lär oss och tar reda på kommer vi att skriva om här och därigenom ge dig som läsare en chans att även du förkovra dig.

Vi kommer även att skriva mycket om sådant som vi redan vet mycket om och som vi exempelvis arbetar professionellt med. Det innebär en hel del juridik, företagande, ekonomi samt många byggfrågor.

Hur renoverar man en hall? Vad ska man tänka på gällande bokföring? När ska man deklarera och finns det något avdrag som är möjligt att göra? Kan man hitta en advokat om man är misstänkt för exempelvis ett narkotikabrott och vad händer egentligen i samband med att en vårdnadstvist inleds? Vi hoppas kunna ge svar på dylika frågor – och många, många fler.

Vi kommer även att titta närmare på saker som ligger oss varmt om hjärtat och som egentligen berör oss alla: Hur hanterar vi stressen i vardagen, hur kan vi lära oss att skilja jobb från ledighet och hur kan vi acceptera ett mindre användande av sociala medier? Träning, hälsa och välmående kommer definitivt att få utrymme på den här sidan också. Kort sagt: vi ska skriva om allt och sikta på att alla ska kunna njuta av den här sidan. Välkommen!