Innergårdsrenovering Stockholm – frågor & svar

Har ni en innergård i Stockholm så har ni i och med detta också en resurs och en outnyttjad potential att använda er av. För många fastighetsägare och BRF:er så handlar innergården mer om en transit att passera när man ska till jobbet eller hem från detsamma. En trist, mörk plats där man pliktskyldigt ställer cykeln eller går med sina sopor. Så behöver det inte vara.

Genom en innergårdsrenovering i Stockholm kan man skapa en oas för alla medlemmar att använda – en oas där funktion möter estetik och skönt häng. Här tänkte vi titta lite närmare på en innergårdsrenovering i Stockholm och detta genom att svara på några vanliga frågor – som följer:

Vilka fördelar finns med en innergårdsrenovering i Stockholm?

Dels är en sådan värdehöjande – både för själva fastigheten och för den enskilde bostadsrättsinnehavaren. Den senare kan, som en följd av en innergårdsrenovering, sälja till ett högre slutpris. Dels så handlar det också om att en innergårdsrenovering ger ökad trivsel och en bättre grannsämja.

Vad ska man tänka på?

Planeringen är A och O vid en innergårdsrenovering i Stockholm. Sätt er ner tillsammans med företaget ni anlitar och gå igenom A) vilka saker som måste vara med och B) vilka förutsättningar ni har för att få plats med dessa. En erfaren firma inom innergårdsrenovering i Stockholm kan skapa någonting vackert och funktionellt även om det handlar om en mindre yta.

Vilka risker finns med en innergårdsrenovering i Stockholm?

Tyvärr så ser man att många projekt med att renovera innergårdar slutar i besvikelse där det redan efter något år syns brister i utförandet. Asfalt som spricker, stenläggningar och murar som håller på att rasa och exempelvis fuktskador på fastigheten. Det senare är både dyrt och tar lång tid att komma till bukt med. Fokus måste alltid läggas på att hitta rätt utförare. Ett tips: det är sällan den billigaste offerten som levererar högsta kvalitet.

Du kan hitta mer info kring innergårdsrenoveringar på denna sida: innergårdsrenoveringstockholm.se