Markiser lugnande på Lidingö

Alla är olika. Några älskar att sitta mitt i gassande solen och mysa medan andra skyr den som pesten. På Lidingö finns ett företag som kan ge var och en det som passar då de sätter upp markiser.

Linda hade hittat paradiset på Lidingö. Bäst gillade hon somrarna när hon fick sitta på den stora terrassen och bättra på sin solbränna med något läskande i handen. Nu satt hon där och fördrev tiden innan maken Anders skulle komma körande med mamma Ingrid. Ingrid skulle bo hos dem under en månad och hjälpa Linda med den tvååriga sonen när Linda satt på sitt kontor och jobbade.

Kramar och pussar delades ut och Micky, sonen, hoppade av glädje över att se mormor. Linda hade dukat för lunch ute på terrassen och bad alla gå ut medan hon hämtade salladen hon förberett.

Lidingöföretags markiser räddade situationen

På väg ut mötte Linda mamman med tallrikar och bestick muttrande något om solen. Hur kunde Linda ha glömt att hon inte någonsin satt i solen. Som gammal hudterapeut var det nästan bannlyst att förstöra sin hy på det viset.

Lunchen åts inne och Anders lovade att fixa markiser, eller åtminstone beställa dem med det samma. Turen var med dem och efter några dagar var det inhyrda företaget i full gång med att sätta upp dem.

Nu fick såväl mormor som bordet och en minipool plats i skuggan. Nu var terrassen första valet, något som Micky inte hade något emot. Han skrattade högljutt när han råkade skvätta på mormor och hennes korsord. Läs mer om markiser på denna webbsida: markiserlidingö.se